Onze geschiedenis

Ons bedrijf Gebroeders Geelhoed B.V. is opgericht in maart 2013. In eerste instantie zijn wij ons gaan specialiseren in nationaal en internationaal tankvervoer. Wij, Lars en Niels, waren als broers allebei werkzaam in tank transport en we zaten bij hetzelfde bedrijf als onze vader Joop Geelhoed. Het transportbedrijf waar we werkzaam waren ging begin 2013 tijdens de economische recessie failliet. 

We besloten om de stap te nemen om voor onszelf te beginnen, ondanks de economische recessie waarin we ons op dat moment bevonden. Samen begonnen we met allebei één truck voor een verschillende opdrachtgever. Lars begon in de tankcontainers en Niels ging bitumen rijden. 

De vraag groeide en er kwam meer werk dan we met zijn tweeën konden verzetten. We moesten nadenken over groei; mensen erbij, of blijven we samen rijden?

In 2015 heeft vader Joop zich bij ons bedrijf gevoegd. Hiervoor was hij al betrokken bij het bedrijf, maar hielp hij ons vooral op de achtergrond. Vanaf dit moment had Joop een eigen auto. Hiermee kregen we niet alleen een extra set wielen op de weg, maar pa was ook al sinds 1985 werkzaam in het tank transport en vanaf 1993 in het gastransport. Zo bracht hij dus ook nog eens een bak aan ervaring mee.

De contacten die pa in de loop der jaren had opgebouwd in het gastransport kwamen voor ons ook goed van pas. Omdat hij dit het leukste vond om te doen, hebben we gastransport aan onze dienstverlening toegevoegd.

Van 2014 naar 2018 hebben we het gas flink ingetrapt en hebben we ons wagenpark stevig uit kunnen breiden. Toen we gingen groeien werden we ook beter zichtbaar voor potentiële opdrachtgevers.