Over ons

Gebroeders Geelhoed SQAS Certificaat

SQAS (Safety & Quality Assessment for Sustainability) is een systeem van uniforme beoordelingen door derden om de prestaties van logistieke dienstverleners en chemische distributeurs te evalueren. SQAS-beoordelingen hebben betrekking op kwaliteit, veiligheid, beveiliging, milieu en CSR (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Na een succesvol en geslaagde audit hebben wij het SQAS Certificaat gekregen.

Download ons SQAS certificaat Gebroeders Geelhoed - SQAS Certificaat

Bedrijfsprofiel

Gebroeders Geelhoed B.V. is een professioneel, flexibel en gemotiveerd bedrijf dat kwaliteit wilt leveren.

Gebroeders Geelhoed B.V. is opgericht in maart 2013. Nadat zich een kans aan heeft geboden om een eigen bedrijf te starten, hebben wij, Lars en Niels, deze met beide handen aangepakt. Na enkele jaren zelf op de auto te hebben gezeten, waarbij de planning en administratieve werkzaamheden vanuit de auto werden uitgevoerd, is in 2016 door Lars de keuze gemaakt om zijn passie opzij te zetten om alle werkzaamheden vanuit kantoor te regelen. Vader Joop heeft in 2015 zijn intrede gemaakt binnen het bedrijf. Hij is naast Lars mede verantwoordelijk voor de kantoorwerkzaamheden.

Sinds de start worden alle werkzaamheden binnen Gebroeders Geelhoed BV met zorg opgepakt door de medewerkers. Na de verhuizing naar ons pand aan de Simon Stevinweg, worden vanaf deze locatie alle werkzaamheden uitgevoerd. Zo bevind zich hier het kantoor en is de loods met daarin opslag gevestigd. Op ons eigen terrein hebben wij de mogelijkheid tot het beveiligd stallen van ons wagenpark. Zoals eerder genoemd vallen de kantoorwerkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van Lars en Joop. Niels is naast zijn werkzaamheden als chauffeur, verantwoordelijk voor het wagenpark.

Gebroeders Geelhoed B.V. schakelt graag met korte lijnen tussen de opdrachtgever en de medewerker. Zo kunnen wij de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden garanderen en kan er direct ingespeeld worden op dingen die moeten gebeuren.

Ons team bestaat momenteel uit 11 goed opgeleide, gemotiveerde en professionele chauffeurs. Mannen die de zaak een warm hart toedragen, dit is ook in de werkzaamheden terug te zien.

de Gebroeders Geelhoed

Missie & Visie

Missie

Gebroeders Geelhoed B.V. is er voor de klant. We leveren kwaliteit door onze passie voor het vak en als familiebedrijf zetten we altijd een stapje extra voor jou.

Visie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom zetten wij altijd die stap extra om garantie op veilige, persoonlijke en eerlijke service te bieden.

Kwaliteit van Geelhoed

Wij kijken altijd naar een juiste oplossing en NEE is voor ons geen antwoord. Het is van belang om ons zelf continu te verbeteren zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.


Lars Geelhoed, Directeur
Gebroeders Geelhoed B.V.
Lars Geelhoed, Directeur
Gebroeders Geelhoed B.V.