Historie

De historie van Gebroeders Geelhoed

Gebroeders Geelhoed B.V. is opgericht in Maart 2013. Het jonge bedrijf is gespecialiseerd in tankvervoer nationaal en internationaal. De Gebroeders waren allebei werkzaam in het tank transport en zaten bij hetzelfde bedrijf als hun vader Joop Geelhoed. Het transportbedrijf waar ze werkzaam waren is begin 2013 failliet gegaan. Na goed overleg tussen Lars, Niels en Joop hebben ze besloten de stap te nemen ondanks de economische recessie waar Nederland midden in zat. Samen zijn ze begonnen met allebei één trekkend voertuig en allebei voor een verschillende opdrachtgever. Lars is begonnen in de tankcontainers en Niels is bitumen gaan rijden. De aanvraag om meer werk te gaan verzetten was aanwezig dus kwam de vraag voor de broers of ze wilde groeien of samen wilden blijven.

In het jaar 2015 is Joop Geelhoed zich bij het bedrijf gaan voegen. Zoals hij voorheen op de achtergrond de broers hielp, hebben ze er nu een auto voor hem bij gekocht. Sinds 1985 is hij al werkzaam in het tank transport en sinds 1993 is het gas transport daarbij gekomen. De contacten die hij in al die jaren heeft opgebouwd kwamen nu dus goed van pas. Het gas transport was iets wat bij hem het meeste trok dus heeft hij die contacten gebruikt en zijn ze dat erbij gaan doen.

Van 2014 naar 2018 is alles heel snel gegaan en zijn er heel wat trekkende en getrokken eenheden bijgekomen. In deze tijd zijn er ook heel wat opdrachtgevers bijgekomen en partners waarmee ze samen werken. Ze streven altijd naar meer en goede relaties in de toekomst.

Het wagenpark telt momenteel 13 moderne, veilige en milieuvriendelijke trekkende eenheden, 8 getrokken eenheden die verschillen tussen 20ft en 30ft tank chassis. Aan alles is te zien dat er genoeg passie bij zit, ze hopen dit in de toekomst zo voort te kunnen zetten met alles en iedereen die daar nog bij komt. Daarbij hebben ze ook nog een aantal charters die het team versterken en dezelfde instelling hebben.