Chemisch transport

Chemisch transport

Gebr. Geelhoed B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van ADR producten over de weg. Met name chemicaliën in bulk. Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op een efficiënte wijze, veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Dit gebeurt met vakbekwame mensen en zeer compleet uitgerust materiaal. Ons materiaal is afgestemd op het transport van ADR en non ADR chemicaliën. De volgende klasse van het ADR is mogelijk tot vervoer bij ons: 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 9.

Het transport van gevaarlijke chemische producten moet vooral veilig en professioneel worden uitgevoerd. Hier komt meer bij kijken dan het transport van ongevaarlijke producten. Bij chemische producten zitten er meer risico’s aan vast, dit is per classificatie verschillend maar hier moet wel deskundig mee worden om gegaan.

Al onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd en weten hier professioneel mee om te gaan. Iedere vrachtwagen is uitgerust met alle mogelijke veiligheidsmiddelen en beschermingsmiddelen (PBM’s) voor de chauffeur. Wij hebben onder elke vrachtwagen een olie-vrije compressor hangen, hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om producten te lossen onder druk. Uiteraard alleen de producten en klasse waarin dit is toegestaan. Het voordeel van een olie-vrije compressor is dat wij hier ook FOOD mee kunnen lossen. Onze wagens zijn allen uitgerust met de juiste set koppelingen die nodig zijn bij dit soort transport. Ook hebben wij in ieder getrokken voertuig 2 goed gekeurde chemieslangen, deze met keuringscertificaat en die ieder jaar weer opnieuw gekeurd worden.

Gebroeders Geelhoed chemische transporten
Gebroeders Geelhoed chemische transporten
Gebroeders Geelhoed chemische transporten
Gebroeders Geelhoed chemische transporten